Parfum van Essence
Gebruikerswaardering: / 8
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
maandag 04 juni 2012 17:03


Ik was al dol op het merk Essence - kwalitatief goede make-up voor een vriendelijk prijsje - nu ben ik verliefd op Essence. Het make-upmerk bestaat 10 jaar en viert dit met een nieuwe lijn... een parfumlijn! De lijn bestaat uit 6 geuren, verkrijgbaar in 2 formaten, die wederom geen aanslag op je portemonnee zijn.
Parfum van Essence
De nieuwe lijn van Essence bestaat uit de volgende geurtjes: Like a walk in the summer rain, Like a trip to New York, Like a new love, Like a day in a candy shop, Like a first day in spring en Like a girl's night out. De namen van de geurtjes zeggen het al, de lijn is speciaal bedoeld om bij elke stemming de juiste geur te dragen. Door de vrolijke verpakkingen kom je sowieso al in de juiste stemming; ze hebben een fris en trendy design en de flacons van de 6 eau de toilettes zijn verfraaid met felgetinte lintjes.

Limited edition
De geuren Like a trip to New York, Like a new love, Like a girl’s night out en Like a day in a candy shop zijn vanaf juni 2012 in het standaardassortiment verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De geuren Like a walk in the summer rain en Like a first day in spring zijn verkrijgbaar in de maanden juni en juli als limited edition. Het is zeker de moeite waard om deze limited editions in huis te halen. Zo lekker fris als ze zijn, vallen ze zeker onder mijn favoriete geurtjes.

Prijs
Door de prijs van € 6,99 voor 50 ml en € 2,99 voor 10 ml (super handig voor op reis!) had ik het niet verwacht: de geurtjes blijven de hele dag bij je!


Essence Parfum

 

 

Essence parfumEssence parfum
Essence parfum
Essence parfum

 

 

 

 

Reacties 

 
#1 Stephanie 04-06-2012 18:28
Mijn favoriet is: Like a first day in spring... en die van jullie?