Culturella
WIN: dvd Like Crazy
Gebruikerswaardering: / 15
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   


Het bekroonde verhaal over twee verliefde studenten die, door omstandigheden uit elkaar gedreven, vechten voor hun relatie op afstand komt op 15 augustus uit op dvd. Het romantische drama over grenzeloze liefde werd winnaar van het het Sundance Film Festival. Femmezine.nl geeft een dvd van Like Crazy weg, kijk snel hoe je kans maakt!
 
Recensie: Vijftig tinten grijs
Gebruikerswaardering: / 14
LaagsteHoogste 
Geschreven door Sterre van der Hee   
maandag 23 juli 2012 14:22


De Britse schrijfster E.L. James – in de media omgedoopt tot 'Mama Porno' – was tot voor kort nog volkomen onbekend. Tot haar roman Vijftig tinten grijs uitkwam, die onmiddellijk de verkooprecords van de Harry Potter-serie verbrak. Nu siert menig exemplaar ook de etalages van Nederlandse boekwinkels. ELLE omschreef het verhaal als 'grensverleggende erotica' en zelfs de New York Times roemde het boek op zijn bestsellerlijst. Nieuwsgierig? Wij ook. 

 
SIS by Spijkers en Spijkers S/S13
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
zondag 15 juli 2012 12:27


I am in training, don’t kiss me
, dat is de titel van de vijfde SIS by Spijkers en Spijkers collectie die het Arnhemse ontwerpersduo afgelopen vrijdag presenteerde aan het Nederlandse modepubliek. De S/S 2013 collectie verwijst met de zo herkenbare grafische Spijkers en Spijkers elementen naar de surrealistische fantasiewereld van het circus uit de jaren twintig van de vorige eeuw.

 
WIN: 2 kaartjes voor Sabrina Starke zingt Nina Simone
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
zaterdag 14 juli 2012 14:12


Een prachtig en gevarieerd muziekspektakel, dat is de juiste omschrijving van de Robeco Zomerconcerten. Tot en met 31 augustus vinden er in totaal 83 concerten plaats in de genres klassiek, jazz, wereld en popmuziek. Vanzelfsprekend is Het Concertgebouw in Amsterdam de thuisbasis van de Zomerconcerten. De belangrijkste namen in deze festivaleditie zijn Al Jarreau, Wouter Hamel, Pekka Kuusisto en Ronald Brautigam. Daarnaast zingt Sabrina Starke Nina Simone, en jij kan erbij zijn! Femmezine.nl mag 2 kaarten voor dit bijzondere concert weggeven.

 
Recensie: Het monster van Parijs
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door Sterre van der Hee   
woensdag 20 juni 2012 10:47


Het lijkt een filmformule die succes garandeert: de ´monster movie´. Talloze malen worden films als King Kong en Godzilla ver- en herfilmd en het grote publiek lijkt er geen genoeg van te krijgen. Bijzonder, want vaak worden ze gekenmerkt door eenzelfde plot, met een grote stad, grootmoedige helden en een angstaanjagend monster in de hoofdrollen. Ook in Het monster van Parijs/Un Monstre à Paris (Bergeron, 2011) vinden we die drie elementen terug, maar ditmaal gegoten in een Frans animatiejasje met een komisch accent. Het werkt verfrissend.

 
WIN: bioscoopkaartjes voor Het Monster van Parijs
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
woensdag 06 juni 2012 14:16


Parijs, 1910. Emile, een verlegen filmoperateur en Raoul, een uitbundige uitvinder, gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking zaait. Dat leidt tot een spannend avontuur door de straten van Parijs en de auto belandt zelfs op de Seine. Femmezine.nl geeft kaartjes weg voor dit heerlijke animatieavontuur, van de makers van Shark Tale, met een hartverwarmend monster in 3D.

 
Ladies Night What to expect When You're Expecting
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
dinsdag 22 mei 2012 13:11


Morgenavond, woensdag 23 mei, 19.30 uur is een bijzondere Ladies Night in Pathé Spuimarkt, Den Haag. Met de voorpremière van de romantische komedie What to Expect When You're Expecting en live een zwangerschapsecho. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/spuimarkt en aan de kassa van de bioscoop.


 
Review: Intouchables
Gebruikerswaardering: / 9
LaagsteHoogste 
Geschreven door Sterre van der Hee   
woensdag 09 mei 2012 15:05


Stel je voor: een vriendschap tussen twee mannen. Beiden van middelbare leeftijd, lichtjes grijzend. Ze hebben dezelfde interesses, dezelfde muzieksmaak, hetzelfde kennisniveau. Afkomstig uit eenzelfde milieu kennen zij elkaars wereld door en door. Een perfecte basis voor een vriendschap voor het leven. Intouchables (Toledano/Nakache, 2011) draait om een vriendschap waarin deze basis ver te zoeken is.

 
WIN: dvd From Prada to Nada
Gebruikerswaardering: / 12
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
donderdag 26 april 2012 16:33


Mary en Nora hebben een lekker leventje in Beverly Hills. Tot hun vader plotseling overlijdt en blijkt dat hij slechts schulden achterlaat. Berooid trekken ze in bij hun tante in een Mexicaanse wijk van Los Angeles. Vooral de verwende Nora weet niet hoe ze zonder Prada verder moet. De zussen ontdekken echter langzamerhand de rijkdom van de armoede. Waarbij de liefde een handje helpt... From Prada to Nada komt op 10 mei uit op dvd. Femmezine.nl geeft 5 dvd's t.w.v. € 20,- weg!

 
De wondere wereld van Alice
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geschreven door Kathy Jong   
dinsdag 24 april 2012 15:49


Crea-bea's, theemutsen en liefhebbers van Alice in Wonderland kunnen hun hart ophalen met De wondere wereld van Alice: een prachtig, gezellig boek vol originele creaties geïnspireerd op de verhalen van Alice. Het boek is heerlijk om door te bladeren, maar pas op: de knutselkriebels slaan meteen toe!


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8