Schrijfsters gezocht
Gebruikerswaardering: / 17
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
zondag 05 september 2010 19:01

In september 2010 zag Femmezine.nl het digitale licht. Zoals de naam verklapt, is Femmezine.nl hét magazine voor vrouwen. Onze schrijfsters, verslaggevers en columnisten richten zich met hun creatieve schrijfsels tot de moderne, nieuwsgierige jonge vrouw. Een vrouw die geïnteresseerd is in fashion, beauty en liefde, maar ook een vrouw die net iets meer van de wereld wil weten.


Tips
Heb jij ideeën, suggesties of leuke tips voor Femmezine.nl? Laat het de redactie weten door ons een berichtje te sturen via de contactpagina.

Schrijven voor Femmezine
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw schrijftalent! Lijkt het jou leuk om met regelmaat op vrijwillige basis voor Femmezine.nl te schrijven, de nieuwste films te recenseren, producten te testen, evenementen te verslaan of jouw creatieve columns een mooi online plekje te geven? Stuur dan een korte sollicitatiebrief naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en voeg daar drie artikelen aan toe (door jou recent geschreven). Wie weet heb jij binnenkort een prachtig podium voor jouw pennenvruchten.