WIN: bioscoopkaartjes voor Het Monster van Parijs
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
woensdag 06 juni 2012 14:16


Parijs, 1910. Emile, een verlegen filmoperateur en Raoul, een uitbundige uitvinder, gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking zaait. Dat leidt tot een spannend avontuur door de straten van Parijs en de auto belandt zelfs op de Seine. Femmezine.nl geeft kaartjes weg voor dit heerlijke animatieavontuur, van de makers van Shark Tale, met een hartverwarmend monster in 3D.
Het monster van Parijs
Ondertussen valt Raoul voor de charmes van een elfjesachtige zangeres, maar hij is niet de enige, ze weet de politiecommissaris en zelfs het monster met haar zangkunsten te bekoren. Maar is het monster werkelijk zo gevaarlijk als het lijkt? Misschien vormt de ambitieuze politiecommissaris wel een grotere bedreiging...

Win 5x2 kaartjes
Femmezine.nl mag 5 lezeressen blij maken met 2 vrijkaartjes voor deze bijzondere film. Wil jij kans maken op de kaartjes? Mail dan vóór 18 juni je gegevens naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (alleen geregistreerde lezeressen maken kans) met als onderwerp Het monster van Parijs. Succes!

Het monster van Parijs

In de bios vanaf: 20 juni 2012
Regie: Bibo Bergeron
Cast:  Vanessa Paradis. Nederlandse stemmen: Coen & Sander, Birgit Schuurman.Bekijk hier de trailer

 

Dim lights