Femmefatale
Celebrity Bikini Body 2012
Gebruikerswaardering: / 13
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
maandag 30 juli 2012 18:10


Spiegeltje spiegeltje aan de wand... wie heeft het mooiste lichaam van het strand? Het antwoord is duidelijk: bij de dames is dat Jessica Alba en bij de heren David Beckham. Deze twee werden verkozen tot de beroemdheden met het meest aantrekkelijke strandlichaam. Mee eens?


 
Thong to go
Gebruikerswaardering: / 5
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
dinsdag 24 juli 2012 19:18


Altijd handig om een extra string in je tas te hebben! Maar je wilt natuurlijk niet dat deze uit je tas valt wanneer je in je tas aan het graaien bent... daar heeft het team van BESIRED iets op bedacht: de THONG TO GO! Een mooie string, in praktische, hygiënische en discrete verpakking! Iets voor jou?


 
Erotische verhalen
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
vrijdag 23 maart 2012 18:05


Spannende lingeriespecialist Christine le Duc gaat een erotisch verhalenboekje maken. Voor de content van het boekje wordt er een heuse nationale schrijfwedstrijd op touw gezet. Iedereen met de ambitie om zijn/haar verhalen gepubliceerd te zien in een bundel wordt opgeroepen om mee te doen. 
Ella in relatieland
Gebruikerswaardering: / 13
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
donderdag 23 februari 2012 15:50


Wat doe je als je je als vrijgezelle zzp´er verveelt? Juist, dan ga je internetdaten. Ook op latere leeftijd kan dit een aangename tijdsbesteding zijn, helemaal als deze vorm van daten in lijfelijke interactie resulteert. Els Neijts bundelde haar ervaringen op dit gebied in Ella in Relatieland.


 
Kluun schrijft jouw Valentijnskaart
Gebruikerswaardering: / 3
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
vrijdag 10 februari 2012 14:16


Schrijver Kluun stelt speciaal voor Valentijnsdag zijn handschrift ter beschikking aan romantici die een kaartje willen sturen via online wenskaartenservice Greetz.nl. Dankzij een speciale techniek is het voor iedereen mogelijk om een liefdesboodschap te schrijven in het handschrift van de meester van de geschreven liefde. Naast het handschrift zijn ook twee limited edition Valentijnskaarten aan de collectie toegevoegd, met een persoonlijke boodschap van Kluun.

 
AXE voor vrouwen
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
donderdag 02 februari 2012 17:17


Vandaag maakt AXE de grootste productlancering bekend sinds zijn oprichting. Het mannenmerk komt na ruim 25 jaar voor het eerst met een geur voor vrouwen: AXE ANARCHY For Her. Een opmerkelijke stap voor AXE dat zich heeft verankerd tot het merk dat mannen helpt bij het verleiden van vrouwen en daarmee het bekendste mannelijke verzorgingsproduct werd.


 
Tip voor Valentijnsdag: flessenpost
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
maandag 23 januari 2012 16:33


Hoe romantisch is het om flessenpost van je geliefde te ontvangen op Valentijnsdag? Met het piepkleine glazen flesje van LeukeLintjes.nl verstuur jij op een super originele manier je liefdesboodschap. Wedden dat je in de smaak valt?!


 
Sexy Valentijn
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
woensdag 18 januari 2012 13:51


Elk jaar is Valentijnsdag weer een dag waar je stiekem naar uitkijkt. Zal je lover aan je denken en je verrassen? Heb je een date op deze speciale dag? Het is natuurlijk super stoer om zelf die geheime vlam de liefde te verklaren. Je lover extra in de watten leggen, wordt ook altijd gewaardeerd. Neem het initiatief, scoor een mooi setje en vier deze dag in stijl!

 
To bi or not to bi?
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
dinsdag 10 januari 2012 17:06


,Alle meisjes zijn bi,' zei een vriend ooit eens tegen me. Tja, daar was ik het niet helemaal mee eens. Toch denken meer mensen er zo over. Datingsite Second Love heeft een nieuwe website gelanceerd die bedoeld is voor mensen die een keer zin hebben in iemand van hetzelfde geslacht.


 
Intensity: vibrator van de toekomst
Gebruikerswaardering: / 21
LaagsteHoogste 
Geschreven door Kathy Jong   
maandag 12 december 2011 17:38

Hij ziet er futuristisch uit, maakt het orgasme intenser én kost slechts € 249,95... maar dan heb je ook echt wat in huis: de Intensity. Ook wel de Sextoy from outer space genoemd. Wat maakt deze vibrator nu zo uniek? 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3