Celebrity Bikini Body 2012
Gebruikerswaardering: / 13
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
maandag 30 juli 2012 18:10


Spiegeltje spiegeltje aan de wand... wie heeft het mooiste lichaam van het strand? Het antwoord is duidelijk: bij de dames is dat Jessica Alba en bij de heren David Beckham. Deze twee werden verkozen tot de beroemdheden met het meest aantrekkelijke strandlichaam. Mee eens?


Jessica Alba (31) werd door 16 % van de ondervraagden betiteld tot Celebrity Bikini Body 2012. Daarmee blijft de Amerikaanse actrice haar landgenote Beyoncé Knowles nipt voor (15 %). Kate Middleton completeert de top 3. Veelbesproken strandfoto's van Kate en William, die uitlekten tijdens hun huwelijksreis op de Seychellen, leverden haar 5 % van de stemmen op.

Mannen
Stervoetballer David Beckham werd met bijna een kwart van de stemmen (23 %) verkozen tot de mannelijke celebrity met het mooiste strandlichaam. Hollywoodster Brad Pitt (13 %) volgt op de tweede plaats. Channing Tatum, die zijn lichaam tot tevredenheid van veel vrouwen veelvuldig showt in strippersfilm Magic Mike, eindigt met 11 % van de stemmen op plaats drie.

Nederland
In eigen land geven we de voorkeur aan Doutzen Kroes (24 %). Het topmodel wordt gevolgd door Sylvie van der Vaart met 10 %. Ook Sven Kramer scoort bij de Hollanders hoog, hij krijgt 12 % van de stemmen.

Welke celebs, die hier niet genoemd worden, hebben volgens jullie de perfecte beachbody?