Shopaholic
Waar gaat die tas naar toe?
Gebruikerswaardering: / 9
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   


Tassen, de meeste dames onder ons kunnen er (net als van schoenen) niet genoeg van krijgen. Maar probeer wel te voorkomen dat er gedacht wordt ´Wat een leuke tas!´ , zonder dat men ziet van wie die tas eigenlijk is. Dat kan namelijk betekenen dat wat je wilt communiceren toch niet helemaal goed overkomt. Maar een mooie tas kan je ook in balans brengen en je uitstraling versterken.
 
Het succes van SuperTrash
Gebruikerswaardering: / 12
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   


Het is verbazingwekkend hoe snel een imperium kan groeien. Dat maakt Olcay Gulsen wel duidelijk. In een paar jaar tijd heeft zij van het nog tamelijk onbekende SuperTrash een wereldberoemd fashionlabel gemaakt. Het merk werd vanuit het niets ongekend populair, ook de Hollywood-sterren lopen ermee weg. Hoe superwoman Olcay haar SuperTrash zo groot heeft gemaakt zie je in deze prachtige infographic. 
Communiceren in kleuren
Gebruikerswaardering: / 12
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   


Wat is jouw manier van communiceren? Houd je van gepassioneerde verhalen met veel gebaren of juist van kort en bondig tot je punt komen? Uit onderzoek blijkt dat de communicatiestijl van mensen met een bepaalde kledingstijl en kleurtype hetzelfde is. Het werkt zelfs versterkend op elkaar!
 
Beauty & fashion op één locatie
Gebruikerswaardering: / 10
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
vrijdag 18 mei 2012 14:51


Dat beauty en fashion perfect samengaan, hebben Diva Nails en Sammy’s Fashion in Hoorn goed bekeken. Sinds vorige week zijn de salon en de modezaak op hetzelfde adres te vinden, Kruisstraat 13. De combinatie van schoonheid en mode blijkt een geslaagde formule. 'Heerlijk verzorgd worden en lekker shoppen, daar houden dames toch ook van?'

 
Shoppen moet een feestje zijn
Gebruikerswaardering: / 5
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   
dinsdag 08 mei 2012 16:48


Waarom shoppen we nog in ‘echte’ winkels, terwijl alles ook online te bestellen is? Is het een vorm van vrijetijdsbesteding? Of willen we toch liever persoonlijk advies bij onze aankopen? Hoe zorg je er als detaillist voor dat klanten naar je fysieke winkel toekomen? Allemaal vragen, met hetzelfde antwoord: zorg dat een bezoek aan je winkel meerwaarde heeft!

 
Kekke muurstickers
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
maandag 23 april 2012 20:06


Zoek je een extra detail voor jouw woonkamer of de slaapkamer van je kindjes? De muurstickers van KEK Amsterdam maken de kamer helemaal af in jouw stijl. Van bomen met haakjes tot auto’s met tekenruimte. De racemonsters vliegen over de muren en de bosdieren snuffelen rond langs de muur.


 
Kleding zoekmachine
Gebruikerswaardering: / 9
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
vrijdag 20 april 2012 14:10


Alle online kledingwinkels doorzoeken met één zoekopdracht? Het is mogelijk op Kleding.nl! Met één zoekopdracht kun je artikelen van bekende en minder bekende winkels zoeken en vergelijken. De eerste release van Kleding.nl bevat ruim 400.000 artikelen van 95 webwinkels.


 
Bavaria V-Dress
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
woensdag 18 april 2012 20:25


Hij is er weer... het Bavaria-jurkje. In 2010 had de DutchDress veel succes. Nu heeft het modeduo Spijkers en Spijkers de V-dress ontworpen. De V voor Victory en voor vrouwelijke steun om de overwinning te behalen. Vanaf 7 mei is de V-dress verkrijgbaar. De die hard-fan heeft er op 20 april al eentje.


 
Zonneleesbril
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
dinsdag 17 april 2012 15:14


Fashionably in de zon zitten én nog iets kunnen lezen... dat is wel zo handig. We moeten nog eventjes wachten op de zonneleesbril van de HEMA. Maar als straks de warme zonnestralen op ons schijnen, kunnen we tenminste hip een boekje lezen.


 
PostPresentjes van ZussenZooi
Gebruikerswaardering: / 5
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
woensdag 04 april 2012 15:03


Wil je iemand verrassen via de brievenbus? Neem dan vooral even een kijkje op ZussenZooi. Deze webwinkel is gespecialiseerd in originele hebbedingen en unieke cadeautjes voor door de brievenbus, zogenaamde PostPresentjes. En dat is natuurlijk een groot voordeel en tevens bijzonder handig, want voor PostPresentjes hoeft niemand thuis te zijn.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7