Wereldvrouw
Vakantie ultieme relatietest?
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   


Hoe lang heeft het geduurd voordat jij met je liefje voor het eerst op vakantie ging? Wist je bij het eerste oogcontact al dat een weekendje Texel goed zou gaan of wilde je toch eerst op de hoogte zijn van z'n gehele ochtendritueel en bijkomende ongemakkelijkheden? In dat geval ben je zeker niet de enige, want de meeste vrouwen zien de eerste gezamenlijke trip als ultieme relatietest! 
Onverzorgd visitekaartje
Gebruikerswaardering: / 12
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   


Uit cijfers van het CBS blijkt dat sollicitanten met een onverzorgd uiterlijk vaker worden afgewezen. Ik begrijp die werkgevers wel. Je (potentiële) werknemers zijn namelijk de visitekaartjes van je bedrijf. En welke organisatie wil er nu geassocieerd worden met onverzorgde haren of vuile kleding?
 
MS Signature
Gebruikerswaardering: / 10
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   


Genieten van stralend zomerweer is niet voor iedereen weggelegd. Veel MS-patiënten hebben last van de warmte. Iets om soms even bij stil te staan misschien. Het is bewonderenswaardig hoe deze mensen ondanks alles toch met hun lichamelijke beperkingen weten om te gaan. Zij blijven maar doorgaan, zo goed en zo kwaad als het gaat. Inge de Vries is zo’n MS-patiënte. Zij wil een eigen bijdrage leveren aan de strijd tegen MS en heeft daarvoor een prachtig sieraad ontworpen, de MS Signature. 
Lost and Found
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door Kathy Jong   
donderdag 02 augustus 2012 12:40


Tegenwoordig ben ik een obsessieve checker. 10 keer alle laatjes controleren, toch nog één kijkje in die badkamer nemen en zou er misschien nog iets onder het bed liggen? Nee, een hotelkamer verlaat ik niet zomaar zonder omkijken. Dat was vroeger wel anders. Toen was het niet vreemd dat ik elke keer na een vakantie, weekendje weg of logeerpartijtje wel iets was vergeten.

 
Summerproof naar je werk
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   


De komende week kan in Nederland de temperatuur flink oplopen. Wat trek jij aan naar je werk tijdens deze warme dagen? Best lastig, want de grens tussen ‘zomers professioneel’ en ‘te casual voor kantoor’ is vaag. Want ook al wordt de kledingetiquette voor het werk steeds minder formeel, spaghettibandjes en teenslippers zijn nog steeds ‘not done’.
 
Map Paradise Project
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
vrijdag 01 juni 2012 11:03


Wie droomt er niet van om een paar weken door te brengen op een tropisch eiland? Met het Map Paradise Project van TomTom kun je die droom winnen! En o ja, de winnaar krijgt er ook leuk 10.000 euro bij. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.. er zit inderdaad een tegenprestatie aan vast. Je moet het eiland in kaart brengen!

 
Zeg het met bloemen, zeg het met kleur
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   
zaterdag 07 april 2012 15:15


Bloemen zijn een perfect cadeau: je kunt ze iedereen altijd geven. Vroeger had iedere soort bloemen een zeer specifieke boodschap. De slogan ‘Zeg het met bloemen’ kon in die periode dus ook letterlijk genomen worden. Vooral in de 19e eeuw werd veel gecommuniceerd met de kleur van bloemen. Wit voor een bruid, roze voor een verloving, paars voor een overledene en geel voor iemand die je haat.

 
Vergeet reclame, investeer in communicatie
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door Chantal Kolleman   
woensdag 07 maart 2012 13:26


Chantal Kolleman is expert op het gebied van clothing, colour én communicatie. Regelmatig verschijnen op Femmezine columns van haar hand over kledingtips, -weetjes en grappige anekdotes. Ook weet zij haar ideeën over communicatie treffend te verwoorden. Heb je een eigen bedrijf? Chantal legt vandaag uit waarom je juist in communicatie moet investeren.

 
Ananda’s billen in Sloggi
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   
maandag 05 maart 2012 18:38


De billen waar recent het meest over is geschreven, gesproken, getwitterd, zijn die van Ananda Marchildon, de winnares van Holland’s Next Top Model 2008. Dat haar billen zelfs inzet zouden worden van een rechtszaak, had zij beslist nooit durven dromen. 
Het nieuwe stadstuinieren
Gebruikerswaardering: / 8
LaagsteHoogste 
Geschreven door Kathy Jong   
woensdag 29 februari 2012 14:37


Heerlijk, dat zachte weer. Het regent niet en af en toe komt het zonnetje ook nog om een hoekje kijken. Dat doet weer verlangen naar wat uurtjes in de tuin spenderen. Niet alleen om een kleurtje te krijgen, maar ook om wat plantjes en kruiden te laten groeien. Als je tenminste een tuin hebt, of een balkon of een patio. Het nieuwe stadstuinieren laat echter zien dat je met elke stukje tuin al iets kan bereiken.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7