Map Paradise Project
Gebruikerswaardering: / 6
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   
vrijdag 01 juni 2012 11:03


Wie droomt er niet van om een paar weken door te brengen op een tropisch eiland? Met het Map Paradise Project van TomTom kun je die droom winnen! En o ja, de winnaar krijgt er ook leuk 10.000 euro bij. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.. er zit inderdaad een tegenprestatie aan vast. Je moet het eiland in kaart brengen!
Map Paradise Project
Met het Map Paradise Project wil TomTom vijf nieuwe kaarten creëren voor de eilanden Fiji, St. Lucia, Mauritius, Kaapverdië en de Seychellen. En dat laat het bedrijf doen door 5 winnaars die allen maximaal 4 familieleden of vrienden mogen meenemen om te helpen bij het in kaart brengen van een paradijselijk eiland.

Winnaars
In totaal gaan dus vijf groepen op pad, waarbij TomTom alle onkosten betaalt. Daarnaast verdient elke groep 10.000 euro. Ervaring met het in kaart brengen van gebieden is niet nodig, maar TomTom zoekt nadrukkelijk wel naar mensen die houden van prachtig weer en van het ontdekken van mooie plekken, en die enigszins een goed richtingsgevoel hebben. Hmm.. dat hebben we wel.. toch?

Werk en vakantie
De uitverkorenen van het Map Paradise Project rijden rond op het betreffende eiland in een auto die is voorzien van een speciale uitrusting. Dit is de eerste stap voor het maken van een kaart. Dit 'veldwerk' neemt tussen een dag en twee weken in beslag, afhankelijk van hoeveel tijd de groep doorbrengt met zonnebaden, zwemmen en ontdekken.

Meedoen? Vul hier een formulier in.

Dim lights