Lost and Found
Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 
Geschreven door Kathy Jong   
donderdag 02 augustus 2012 12:40


Tegenwoordig ben ik een obsessieve checker. 10 keer alle laatjes controleren, toch nog één kijkje in die badkamer nemen en zou er misschien nog iets onder het bed liggen? Nee, een hotelkamer verlaat ik niet zomaar zonder omkijken. Dat was vroeger wel anders. Toen was het niet vreemd dat ik elke keer na een vakantie, weekendje weg of logeerpartijtje wel iets was vergeten.
Ik ben - of liever gezegd was - zeker niet de enige die wel eens iets vergeet. Vooral in drukke tijden is de lost and found-afdeling van hotels goed bevolkt. Van het Amsterdam Marriott hotel zijn dit de meest opmerkelijke artikelen die door hun eigenaar achtergelaten worden:

• Kunstgebit
• Krukken/wandelstok
• Magnetronoven
• Een kapperspop met pruik

Maar een aantal attributen wordt gewoonweg het meest vergeten. Hier een top-10:

1. Opladers
2. Eten & drinken
3. Kleding
4. Boeken
5. Schoenen
6. Paspoorten
7. Sigaretten
8. Speelgoed
9. Mobiele telefoons
10. (auto)sleutels

Laat jij ook altijd alles slingeren? Kijk toch nog maar een keer achter die bank!

 

 

Reacties 

 
+1 #2 Emma - Lifeandcookies 22-08-2012 07:24
Ik heb volgens mij nog nooit iets van waarde laten liggen op een hotelkamer! Ik ben namelijk altijd zo'n panische check-alles-voor-ik-ga persoon geweest. Mijn vriend daarentegen.. Die liet op een drank-rijk tripje met vrienden gewoon z'n lievelingstrui liggen. En hij heeft 'm nooit meer terug gekregen... :-(
 
 
#1 Stephanie 02-08-2012 13:07
Tja... ook hier een notoire kwijtraakster ;-) Een bibliotheekboek op de heenreis in de bus naar de costa laten liggen was toch wel het ergste. Een boete bij de bieb én twee weken in Spanje geen leesvoer :sigh: