MS Signature
Gebruikerswaardering: / 10
LaagsteHoogste 
Geschreven door de redactie   


Genieten van stralend zomerweer is niet voor iedereen weggelegd. Veel MS-patiënten hebben last van de warmte. Iets om soms even bij stil te staan misschien. Het is bewonderenswaardig hoe deze mensen ondanks alles toch met hun lichamelijke beperkingen weten om te gaan. Zij blijven maar doorgaan, zo goed en zo kwaad als het gaat. Inge de Vries is zo’n MS-patiënte. Zij wil een eigen bijdrage leveren aan de strijd tegen MS en heeft daarvoor een prachtig sieraad ontworpen, de MS Signature.
MS Signature
De MS Signature kunnen mensen met gepaste trots dragen; als teken van herkenning, als patiënt of als betrokkene, om elkaar een hart onder de riem te steken. Het is een fraaie hanger die symbool staat voor MS. Subtiel, stoer, sterk. Een creatief ontwerp, grillig van vorm, net als Multiple Sclerose. Maar wel ook met een fraaie flonkering die de hoop symboliseert. Te dragen als bedel, als kettinghanger of bijvoorbeeld als enkelbandje.

MS onderzoek
Het doel van Inge is dit sieraad te verkopen aan een ieder die de strijd tegen MS ondersteunt. Op deze manier hoopt zij ook zelf bij te dragen aan de kosten die onderzoek naar MS en ondersteuning aan MS-patiënten en hun directe omgeving met zich meebrengen. Zelf heeft Inge de Vries een heel agressieve vorm van MS en voor haar komt alle hulp te laat. Maar zij wil heel graag anderen helpen. 

De opbrengst
De hele opbrengst komt dan ook ten goede aan Stichting MS-Anders. De Stichting stelt kwaliteit van leven centraal en ondersteunt op veel manieren MS-patiënten en hun directe omgeving. Meer informatie over de activiteiten van de stichting vindt u op de website ms-anders.nl.

Het sieraad is te verkrijgen bij Inge de Vries. Meer informatie over bestelling, betaling en verzending is te vinden op mssignature.nl