Vakantie ultieme relatietest?
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door Stephanie Koenen   


Hoe lang heeft het geduurd voordat jij met je liefje voor het eerst op vakantie ging? Wist je bij het eerste oogcontact al dat een weekendje Texel goed zou gaan of wilde je toch eerst op de hoogte zijn van z'n gehele ochtendritueel en bijkomende ongemakkelijkheden? In dat geval ben je zeker niet de enige, want de meeste vrouwen zien de eerste gezamenlijke trip als ultieme relatietest!

Het duurt minstens 15 dates voordat we het aandurven om met prins Charming de tent in te duiken. Prille liefde is leuk, maar 24 uur non stop op elkaars lip en direct geconfronteerd worden met de eventuele afknappers van je lieftallige wederhelft... dat bewaren we liever voor een later stadium in de relatie.

Andersom zal het waarschijnlijk ook wel zo gelden, want echt makkelijk zijn wij dames niet altijd. Behoorlijk veeleisend zijn we zelfs als je bedenkt dat onze ideale reispartner avontuurlijk moet zijn, een snelle leerling is en zijn nieuwe kunsten ook direct showt... hij moet toch wel een beetje kunnen concurreren met al die surfdudes, én een aardig woordje over de grens spreken is ook geen onbelangrijke eis die vrouwen aan hun reispartner stellen.

Nou mannen, nog zin in dat tripje naar de zon of eerst nog maar een jaartje daten?